Verhuur clubhuis

Verhuur doordeweekse avonden en weekenden
Scouting Orion verhuurt op doordeweekse avonden haar clubhuis voor activiteiten van scoutinggroepen en andere verenigingen. In de weekenden is het soms ook mogelijk het clubhuis te huren, maar alléén als wij geen eigen activiteiten hebben. Op doordeweekse dagen is ons clubhuis ‘s middags verhuurd aan BSO Stoer en Robuust van Vlietkinderen. In de vakantie’s is ons clubhuis de hele doorde weekse dagen verhuurd aan de BSO.

Clubhuis
Huurders kunnen gebruik maken van onze drie grote lokalen (scouts, welpen en kabouters), de grote hal, 4 toiletten en 2 douches, de keuken en het leidinghok. Daarnaast kan uiteraard gebruik worden gemaakt van het grasveld om ons clubhuis. De overige ruimtes zijn niet beschikbaar voor verhuur.

Omgeving
Ons clubhuis ligt aan het Veurselaantje aan de rand van het Sijtwendepark in Leidschendam-Voorburg. Ons eigen terrein en het park zijn geschikt voor activiteiten en spellen. In het Sijtwendepark en in de rustige woonwijk er naast zijn verschillende speeltuintjes aanwezig. Vlakbij ons clubhuis liggen twee kinderboerderijen (Essesteijn bij Molen de Vlieger en Stadstuin Rusthout).

Winkelcentrum Leidschenhage, maar ook het centrum van Leidschendam bij de Sluisjes en het oude centrum van Voorburg bij de Herenstraat zijn makkelijk lopend bereikbaar. Nog dichterbij het clubhuis is een Hoogvliet supermarkt aanwezig.

Het Hofbad is een mooi nieuw zwembad in Ypenburg en ligt handig naast een halte van tram 19. Met de fiets of openbaar vervoer ben je ook zo in de binnenstad van Den Haag of het strand van Scheveningen. Ook Zoetermeer (Ballorig, Snowworld) Voorschoten (Vlietlanden, Vlindertuin) en Leiden (Naturalis, Boerhaave) zijn goed te bereiken.

 

Locatie en bereikbaarheid
Ons clubhuis is gelegen aan het Veurselaantje aan de rand van het Sijtwendepark in Leidschendam-Voorburg. Met de auto zijn wij het beste bereikbaar via de Rode Laan. Direct naast het clubhuis zijn geen parkeerplaatsen. U kunt uw auto het beste parkeren op het Essepad bij Molen de Vlieger of de ventweg van de Rodelaan.

Scouting Orion is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: ons clubhuis ligt op 10 minuten lopen van metrostation Leidschendam-Voorburg waar zowel de Erasmuslijn (Rotterdam – Den Haag) als de RandstadRail (Zoetermeer – Den Haag) frequent stoppen. Ook tramhalte Sijtwendetunnel (tram 19: Leidschendam – Delft) en bushalte Sijtwendetunnel en Leidschendam-Voorburg (bus 45: Leiden – Den Haag) liggen binnen 10 minuten lopen.

Bezoekadres: Veurselaan 13, Voorburg
Postadres: Duinmeierij 88, 2264LD, Leidschendam

Voorwaarden en prijzen
In eerste instantie verhuren wij ons clubhuis aan scoutinggroepen. Andere organisatie zoals scholen en andere verenigingen kunnen uiteraard ook een aanvraag sturen. De verhuurcommissie en de beheerstichting zullen dergelijke aanvragen beoordelen. We verhuren het clubhuis niet voor feesten. Bij alle verhuuraanvragen wordt eerst bekeken of dit onze eigen activiteiten niet in de weg staat. Er mag niet worden gerookt in het clubhuis.

Huurprijs en borg

Huur per dag tot 20 personen €   110,00 per dag
Huur per dag vanaf 20 personen €     5,50 per persoon per dag
Waarborgsom € 300,00

Overige verplichte kosten per week*

Basisschoonmaak €     50,00
Basisbedrag water, gas en elektra €   70,00 (meerkosten worden in rekening gebracht)
Vuilafvoer €   20,00 (bij één lediging, meerkosten worden verrekend)

* Bij een kortere huurperiode wordt een evenredig deel van het bedrag in rekening gebracht.

Contactgegevens
Voor aanvragen van verhuur kan contact worden opgenomen met Barbara Remery van onze verhuurcommissie (Barbara Remery, Ferry de Visser en Ruud de Leur) via verhuur@scoutingorion.com.

February 2024

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Comments are closed.