Nederland Schoon

Op zaterdag 24 maart 2018 staken de bevers, welpen en kabouters van Orion en de Sint Maarten Hildegard samen weer de handen uit de mouwen tijdens de landelijke opschoondag van Nederland Schoon. We gingen met elkaar aan de slag gaan om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen op en om ons eigen terrein, het Sijtwende Park, Kinderboerderij Essesteijn, Molen de Vlieger, de Kleurenwijk, de Laan van Dobbe tot Zegge en station Leidschendam-Voorburg. Ook de scouts en zeeverkenners droegen dit jaar een steentje bij door de sloten in de omgeving afvalvrij te maken. Met de leden en leid(st)ers van beide groepen hebben we een hele berg afval op kunnen ruimen. Midvliet TV heeft hier een mooie rapportage over gemaakt.

De datum voor de landelijke opschoondag in 2019 is nog niet bekend, maar ook dan doen we natuurlijk weer mee!