Wilde Vaart

De Wilde Vaart is het wateronderdeel voor jongens en meiden van 14 tot 18 jaar. Het zomerprogramma bestaat voornamelijk uit zeildagen en weekenden op de Kaag. Op de Kaag hebben we drie zeilvletten en een sleper liggen.

In de zomer gaan we tien dagen op kamp: Friesland, Zeeland of een ander mooi vaargebied, Botel (een dekschuit waar we met z’n allen op wonen) of een trektocht. Voor een indruk van kamp verwijzen we naar de foto’s. Volgend jaar kamp wordt natuurlijk weer iets bijzonders.

Ook in de winter zitten we natuurlijk niet stil. Naast het onderhoud aan onze boten doen we dingen als een winkerhike (een tocht lopen in bijvoorbeeld de Ardennen), torens bouwen, een kookwedstrijd, zwemmen, een berentocht of we kijken gewoon een filmpje.

Interesse om een keer mee te draaien? Neem contact op met Tim via onderstaande contactgegevens.

Leeftijd: 14 tot 18 jaar
Opkomst: zaterdag 9.00u (’s winters 13.30u) tot 17.00u
Contributie: € 74,00 per kwartaal
Contactpersoon: Tim de Pauw